O nas

Eksperti za urejene poslovne procese. Vaš varuh zalog in partner pri poslovanju.

Zanima nas vaše celotno poslovanje in vsi procesi povezani z njim. Računovodstvo je pri Klareni standard in osnovni steber podjetja, ki mora delovati čimbolj enostavno, neobremenjujoče in tekoče. Nismo klasičen računovodski servis. Postanemo vaš partner, ki vam pomaga razvijati vaše poslovanje. Zaupamo v izboljšave in to, da se vedno najde rešitev.

Razmišljamo napredno in praktično. Smo inženirji računovodstva.

Naš pristop k računovodstvu je inženirski. Lahko bi rekli celo strojniški. V osnovi izhajamo iz strojništva. Miloš in Karla, lastnika podjetja, sta po izobrazbi strojnika, ki ju je želja po izboljšavah v računovodstvu, zapeljala v razvoj računovodstva. Zato razumemo robotizacijo. Vemo, kako pomembna je avtomatizacija poslovnih procesov. Naš cilj je spraviti vaše poslovne procese pod nadzor, jih organizirati in avtomatizirati tako, da vam posel nemoteno teče. To pomeni, da vam vaše poslovanje spravimo v sistem, z jasno strukturo vseh poslovnih procesov. Vedno začnemo pri zalogah. Zato najbolj lahko pomagamo podjetjem, ki poslujejo z večjimi in bolj kompleksnimi zalogami.

V Klareni smo pravi navdušenci nad reševanjem zapletenih izzivov. Razmišljamo napredno.

Vsak nov problem ali situacija, ki se zdi nemogoča, nas vzpodbudi, da najdemo učinkovite in inovativne rešitve za naše stranke. Verjamemo, da so veliki izzivi priložnosti za rast in učenje, ki nas spodbuja k razmišljanju izven okvirjev. Zavedamo se, da so zapleteni izzivi neizogibni del poslovanja in raje kot da jih obidemo, se jih lotimo s pogumom, strastjo in tehnično miselnostjo. Naša motivacija ne izhaja iz doseganja lahkih zmag, temveč iz priložnosti, ki zahtevajo našo celotno pozornost, strokovnost in ustvarjalnost. Na koncu je naša največja nagrada videti, kako naše rešitve pomagajo našim strankam premagati najtežje izzive pri poslovanju in doseči poslovne cilje.

Ekipa Klarena, ki je usmerjena v napredek.

Visoko usposobljena strokovna ekipa, ki skrbi za nenehen napredek, spodbujanje potencialov, povezovanje, osebno rast in zanesljivost.

Ne obstaja lepši poklic kot ta. Resno. Vsi v Klareni smo prepričani v to. Kdo lahko še sedi v pisarni v Ljubljani, istočasno pa potuje iz Slovenije do Amazon skladišča v Nemčiji, od tam pa do fizične osebe na Poljsko? To potovanje popestrijo še davki. Nemški? Slovenski? Komu jih poročaš? Zato smo veseli, da delamo v timu kjer si medsebojno delimo znanja in se skupaj izobražujemo ter rastemo.

​​​​​​​Da ne bi potovali samo virtualno, radi tudi skupaj kam gremo. Uživamo pri pogledih iz bližnjih Polhograjskih hribov, v joti pri Sedmerih jezerih, ob pogledih na Piranski zaliv. Najslajši pa so izleti po zaključku bilanc.

Ekipa

KARLA

Skrbi, da strankam posel mirno teče.

MILOŠ

Skrbi, da vsi procesi strank tečejo v pravo smer in so sistemi povezani.

PATRICIJA

Zasnuje in spravi računovodstvo v red, v sistem in celoto, če je še tako težak.

MARUŠA

Povezuje in uglašuje delo, je dirigentka in koordinatorica.

Karla o partnerstvu v napredku

»Trdno verjamem, da tisto kar je moralno in etično pravilno, se bo na koncu vedno pokazalo za dobro in se bo tudi zgodilo. Takšno mora biti tudi poslovanje in odnosi. Poslovaje namreč deluje kot bumerang: Kar daš, to dobiš. Vedno se vse vrne, če delaš dobro se dobro povrne, če delaš slabo, se slabo povrne. Tak odnos imam najprej do svojih zaposlenih in enako do svojih strank in ostalih vpletenih. Smo partnerji v medsebojnem napredku.«

Napredno

Vrednote, ki nas podpirajo pri napredku

arrow

POŠTENOST IN INTEGRITETA

Poštenost in integriteta sta naš kompas.

arrow

ZANESLJIVOST

Skrbimo, da izpolnimo pričakovanja naših strank in gradimo trdne, zaupanja vredne odnose.

arrow

SPOŠTOVANJE

Spoštovanje je temelj naših odnosov. Spoštujemo druge, okolje in sebe, da lahko gradimo podporo in sodelovanje.

arrow

STRAST

Radi imamo svoje delo. Naša strast nas navdihuje, da vsak dan dajemo vse od sebe in vedno najdemo moč za izboljšave.

Vizija in poslanstvo

Klarena se zavezuje, da bo s svojimi strankami načrtovala in izvajala napredne, tehnično dovršene in učinkovite rešitve, ki jim bodo v podporo pri napredovanju poslovanja.

Vizija Klarene je postati prva izbira za proizvodna podjetja in spletne trgovine v Sloveniji, ki iščejo strokovno pomoč pri upravljanju zalog in optimizaciji zahtevnih poslovnih procesov.